Bases del Premi AMA 2021

L’associació cultural Etcètera, amb seu social a Altafulla, convoca  la segona edició del PREMI LITERARI “AMA”. L’objectiu principal és fonamentar entre la població més jove, especialment els infants i adolescents, els valors de desenvolupament humà. El certamen es convoca amb el suport de les associacions italianes Il Sorriso di Filippo i Movimento Culturale Spiragli. BASES Primer. Poden participar a aquest concurs tots els/les alumnes que estiguin cursant estudis de Primer i Segon cicle d’ESO a qualsevol dels centres educatius de Catalunya, durant el urs acadèmic 2020/2021. S’estableixen dues categories: una per alumnes de 1er i 2on d’ESO; i una altra per alumnes de 3er i 4rt d’ESO.

Etcètera encara el 2021 amb la cinquena edició del festival Di(vi)nes i l’augment de l’activitat cultural a Altafulla

La reunió de la junta directiva de l’associació cultural Etcètera, celebrada aquest dimecres per via online, ha servit per a definir les accions culturals que l’entitat té previst desenvolupar enguany, sempre pendent dels canvis i límits que generi el Covid19. La principal activitat que farà enguany Etcètera és la celebració de la cinquena edició del festival Di(vi)nes, esdeveniment consolidat i punt de referència al calendari festiu i cultural català pel seu ressò i, especialment, perquè en les quatre edicions ja celebrades ha permès generar una programació musical molt potent i estable.

Altafulla rep amb plaer el festival Di(vi)nes

Més d’un centenar de persones van omplir aquest divendres la plaça de l’església d’Altafulla per assistir al concert del festival Di(vi)nes, esdeveniment que enguany ha estrenat presència a la vila amb una de les tres nits poètic-musicals que el configuren. Organitzat per l’associació cultural Etcètera, el Di(vi)nes té com a objectiu donar visibilitat a la creativitat en clau femenina amb unes vetllades que s’inicien amb un breu tast literari a càrrec d’una poetessa, un concert d’una cantautora i la presència d’un vi de DO’s catalanes, especialment de les comarques de Tarragona, que marida amb els altres dos elements.

Èxit del concert inaugural del IV festival Di(vi)nes amb Anna d’Ivori a Reus

La quarta edició del festival Di(vi)nes no podia tenir millor inici perquè el primer dels concerts, celebrat aquest passat divendres a La Fira Centre Comercial, va ser tot un èxit. Els 70 seients preparats per a l’ocasió, amb l’aforament limitat pel Covid-19, van omplir-se abans de començar l’acte que va comptar amb l’assistència de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; i del regidor de Cultura de l’ajuntament de Reus, Daniel Recasens.

Bases del Premi AMA 2020

PREMI LITERARI “AMA” 2020 L’associació cultural Etcètera, amb seu social a Altafulla, convoca la segona edició del PREMI LITERARI “AMA” que té com a objectiu principal fonamentar entre la població més jove, especialment els infants i adolescents, els valors de desenvolupament humà. El certamen es convoca amb el suport de les associacions italianes Il Sorriso di Filippo i Movimento Culturale Spiragli.

Dossier de premsa del Di(vi)nes 2019

Diposem ja del dossier de premsa que recull tot allò que han dit els mitjans de comunicació sobre el festival Di(vi)nes d’aquest 2019. Us podeu descarregar de manera gratuïta el document i mirar amb calma la dimensió que està assolint aquest esdeveniment iniciat el 2017 de manera humil i fet amb molta passió i poc pressupost.

Gessamí Boada i Eulàlia Canals clausuren el III Festival Di(vi)nes

Tot és a punt per la cloenda de la tercera edició del festival Di(vi)nes que tindrà lloc aquest dissabte 2 de novembre, a les 21.00h al Jardí de la Casa Rull de Reus. L’esdeveniment, organitzat per l’associació cultural Etcètera, tindrà dues protagonistes molt especials. La primera serà la cantautora barcelonina Gessamí Boada que es presentarà davant del públic reusenc per primer cop i posarà a escena el seu disc “White flowers”. Abans, però, arribarà el tast poètic que farà la jove creadora cambrilenca Eulàlia Canals, de només 16 anys.

Èxit del primer dia del Di(vi)nes i tot a punt pel segon

Després del tret de sortida exitós amb el concert de Karol Green, al Jardí de la Casa Rull de Reus ple a vesar, el festival Di(vi)nes que organitza l’associació cultural Etcètera segueix amb la seva programació i aquest divendres 11 d’octubre s’atura a la ciutat de Tarragona. El Cafè La Cantonada serà l’escenari on el grup Petites Grans Coses, la poetessa Neus Anglès i la vitivinícola Mas Sersal protagonitzaran la segona actuació d’aquest esdeveniment que té com a principal objectiu donar a conèixer la creativitat en clau femenina.
Fuse