Categorías
Sin categoría

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL ETC CREA UN CONSELL ASSESSOR EXTERN PER POTENCIAR LA SEVA ACTIVITAT AL TERRITORI

Amb el repte de potenciar la transferència de coneixements i generar activitats que impactin sobre gran part de la societat, l’associació cultural Etcètera ha creat un nou òrgan de consulta i control que estarà format per una quinzena de persones representants de diferents àmbits i que neix sota el nom de Consell Assessor Extern.

El president de l’entitat, Òscar Ramírez Dolcet, explica que “el Consell serà un element de consulta quan haguem de generar activitat social i cultural perquè el seus membres podran sumar els seus coneixements i experiències per a la millora de cada acció a realitzar i, de pas, obligar-nos a controlar encara més totes les activitats que fem”.

De moment ja formen part del Consell Assessor Extern el filòleg i gestor cultural Jordi Bertran;  la Doctora en Antropologia Victòria Forns; la sociòloga Maria Andreu; la professora d’ESO Amparo Garcia; el director de lleure i fundador de ViuLleure, Jesus Cayuela; el comunicador Àlex Garcia; l’exdirector de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost; l’escriptor Joel Santamaria; el cantautor Alessio Arena; l’actriu Mònica Ors, la poetessa Carme López; el guionista i gestor cultural David Serra; i l’escultor i creador del parc escultòric de La Comella, Rufino Mesa.

La creació del Consell Assessor Extern arriba quasi sis anys després de la fundació de l’associació Etcètera i en un moment en que l’entitat té a l’horitzó més proper activitats culturals molt potents i de col·laboració amb altres entitats.

Canvis a la Junta i reptes més propers

Fa pocs dies que l’associació Etcètera ha introduït canvis a la seva junta directiva, donant pas a la jove Judith Mata-Ferrer que ocupa una de les vocalies que recentment ha quedat vacant. La resta de càrrecs es mantenen amb Òscar Ramírez Dolcet com a president, Blanca Ferrer com a vicepresidenta i tresorera, Santi Parés com a vicepresident i secretari, i Bartolomeo Smaldone com a vocal delegat a Itàlia.

La propera activitat que afrontarà ETC és la cinquena edició del festival Di(vi)nes que ja està plenament consolidat i que promou la creativitat en clau femenina a través de concerts i lectures de poesia. La col·laboració que l’entitat manté amb Itàlia amb la col·laboració del Movimento Culturale Spiragli i Il sorriso di Filippo, es manté i es potencia ja que totes tres, de manera conjunta, tenen previstes accions culturals molt importants per als propers mesos.