Categorías
Sin categoría

Una trentena de poetes i escriptors participaran al cicle “Lletres a la Guayaba”

Amb la intenció de generar aprenentatge i obrir un nou espai cultural a la ciutat de Tarragona, l’associació Etcètera ha programat un ampli cicle de presentacions de llibres de poetes i escriptors de les comarques de Tarragona els dijous a les 20.15h. L’indret escollit és La Guayaba, un bar ubicat al número 11 del carrer Pin i Soler de Tarragona que va obrir portes fa uns mesos, en plena crisi del Covid, i que ha destinat un espai del propi local precisament a fer accions culturals.

Per això l’associació Etcètera, conjuntament amb la família veneçolana responsable de La Guayaba, ha preparat aquest cicle que començarà aquest proper dijous 24 de març i que tindrà una periodicitat quinzenal a través d’unes presentacions on els autors parlaran de les seves obres i en llegiran fragments.

La poetessa tarragonina Carme López serà la primera autora en passar per La Guayaba aquest dijous i a partir d’aquí la nòmina de convidats és gran i d’altíssima qualitat. Hi seran Ángel Martí Callau (7 d’abril), Francesc Valls Calçada (14 d’abril), Bartolomeo Smaldone (21 d’abril), Fe Ferré Ferraté (28 d’abril), Dolors Ollé (5 de maig), Jordi Ledesma (26 de maig), Joel Santamaria (26 de maig), Ester Enrich Coma (16 de juny), Mayelen Fouler (30 de juny) i Jordi Folck amb l’actriu Mercè Conesa (14 de juliol).

El president de l’associació cultural Etcètera, Òscar Ramírez Dolcet, explica que “aquest cicle de lletres que presentem pretén bàsicament donar més vida cultural a una ciutat, la de Tarragona, que els darrers temps ha perdut múscul en aquest àmbit i disposa cada cop de menys llocs on projectar la creativitat literària existent. Per això, ajudarem, com ho hem fet en altres ocasions, amb l’única intenció de sumar abans que es resti encara més per inacció”. 

A l’estiu es farà una aturada en la programació que es reprendrà el dia 1 de setembre per prolongar-se fins a finals de desembre. L’entrada a La Guayaba serà gratuïta i el públic podrà escoltar als autors convidats mentre fan unes tapes i prenen un beure.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *