Categorías
Sin categoría

Altafulla rep la història de Cohen i el públic ovaciona el moment amb un generós aplaudiment

La memòria de Leonard Cohen i les seves cançons segueixen ben vives gràcies a “Mi acorde secreto”, l’espectacle poètic-musical que porten a escena el músic JJ White i l’escriptora Mayelen Fouler. Aquest cap de setmana i sota l’organització de l’associació cultural Etcètera, els jardins de l’Hotel Yola d’Altafulla han estat l’escenari d’acollida d’aquesta obra.

Amb totes les entrades venudes un dia abans, el mig centenar d’assistents han gaudit del moment escoltant la narració que ha anat fent camí per la trajectòria de Cohen amb parades musicals on s’escoltaven les seves cançons més conegudes com “Suzanne” , “The Partisan” o “Dance me to the end of Love”. Al final de l’espectacle, un clamorós i llarg aplaudiment del públic confirmava l’èxit de la proposta.

La cultura viu a tots els espais i, escoltant aquests temes del cantautor canadenc en un espai tan natural i verd com l’escollit per a l’ocasió, està clar que cal seguir programant-la també en petit format per arribar a tots els públics. “Mi acorde secreto, que està dirigida per Vicente Cañón, tornarà a Altafulla passat l’estiu perquè han estat moltes les persones que no han pogut assistir a la representació d’aquest passat cap de setmana per l’aforament limitat establert per la pròpia organització.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *