Categorías
Sin categoría

ETC i el Movimento Culturale Spiragli porten la música de Carles Cases fins a Itàlia en un concert únic a la Puglia

L’activitat cultural de l’associació Etcètera no s’atura i, seguint la seva acció conjunta amb el Movimento Culturale Spiragli amb qui està agermanada des del 2016, arriba un any més a Itàlia. No és el primer cop que l’art català viatja fins al país veí gràcies a aquesta col·laboració de les dues entitats i en aquesta ocasió ho fa amb un espectacle de gran qualitat i dimensió internacional.

El proper 22 de juliol actuarà a la Puglia, al sud d’Itàlia, el compositor i pianista Carles Cases. Autor de més d’una setantena de bandes sonores de pel·lícules i director musical del Lluis Llach durant més de 20 anys, Cases és un dels compositors amb més projecció internacional de l’estat espanyol i un dels més prestigiosos del món.

Els seus concerts als principals teatres de París, Berlín, Amsterdam, Varsòvia, Praga, Ginebra, Brussel·les, Buenos Aires, Mèxic o el Quebec, són una cita obligada per als amants de la bona música i les entrades s’esgoten sempre. Assistir a un concert de Carles Cases és estar en presència d´un geni absolut de la música clàssica, a l´alçada dels grans compositors del passat.

Cases actuarà el 22 de juliol a les 20.30h en un espai únic com és la Masseria Conti Filo della Torre, als afores de la ciutat d’Altamura, al cor de la regió de la Puglia. L’espai és un edifici del segle XIV que convida a la calma i a desaparèixer del tràfic i els sorolls dels espais urbans. El piano de Carles Cases se situarà enmig de les oliveres, figueres i cirerers del monumental espai envoltat de camp i de l’aroma d’espígol.  

Tot plegat per acollir el primer concert de Cases al sud d’Itàlia i per seguir nodrint l’agermanament entre Itàlia i Catalunya que generen de manera constant Spiragli i Etcètera. Les entrades, a 18 euros, són ja a la venda en aquest enllaç.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *